Seminar de pregătire profesională

Seminar de pregătire profesională

 

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din Romania (UNPIR) Filiala Timiș si Institutul National de Pregatire a Practicienilor în Insolvență (INPPI), organizează  „Seminar de pregătire profesională” în data de 01 octombrie 2021, eveniment care aduce în prim plan cele mai relevante subiecte din domeniul insolvenței

Seminarul va avea loc în data de  01 octombrie 2021, în Timișoara, Hotel Timișoara.

Datorită contextului epidemiologic din această perioadă participarea la seminarul de pregătire profesională se va face atât prin prezență fizică cât și on line. Locurile disponibile pentru prezența fizică sunt limitate la 40 de practicieni apartinând filialei Timiș (locurile disponibile vor putea fi limitate în funcție de condițiile ce vor fi impuse prin raportare la măsurile de siguranță impuse de evoluția pandemiei COVID-19.) și se vor ocupa în ordinea înscrierii. Vă rugăm să verificați înainte de înscriere dacă sunt locuri disponibile la tel. 0744/585.433 sau pe e-mail timis@unpir.ro

 

TAXA DE PARTICIPARE SEMINAR este de 150 lei/persoană pentru membrii Filialei Timiș cu participare fizică și membrii altor filiale UNPIR cu participare online. Pentru membrii Filialei Timiș ce vor participa online nu se percepe taxa de participare.

Taxa se achită prin transfer bancar în contul curent RO85 BREL 0002 0012 7808 0100 deschis la LIBRA INTERNET BANK Timișoara (iar copia documentului de plată se trimite filialei Timiș prin e-mail pentru confirmarea înscrierii la seminar).

Inscrierile se realizează până la data limita de 24.09.2021.  Participantilor li se eliberează un certificat INPPI cu recunoașterea a 10 puncte de pregătire profesională continuă.

Programul orar detaliat indicând tematicile puse în discuție, vor fi transmise în termen util.

Având în vedere evoluția imprevizibilă a situației epidemiologice din Romania tuturor participanților la Seminar li se va solicita la intrare cel puțin unul dintre documente enumerate mai jos.

  • Dovadă a faptului că se află în perioada cuprinsă între ziua 15 și ziua 180 ulterioară confirmării unui diagnostic de COVID-19
  • Dovadă a finalizării, cu cel puțin 10 zile înainte de eveniment, a schemei complete de imunizare cu vaccin împotriva COVID-19
  • Test RT-PCR negativ, efectuat cu cel mult 72 ore înainte de începerea Seminarului sau Test antigen efectuat cu cel mult 24 de ore înainte de începerea Seminarului.

Vă rugăm să aveți unul dintre aceste documente disponibil înainte de ora începerii evenimentului. Aceste măsuri se vor actualiza în funcție de prevederile legislative aplicabile în data de 01.10.2021.

 

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România Filiala Timiș
Președinte al Consiliului de Conducere,
Urechiatu Romeo-Antoniu